Welkom op de website van

Danyo Romijn
Een andere hobby van mij is muziek, al ben ik de laatste tijd daar minder mee bezig dan vroeger. Ik heb jaren lang in bands gespeeld, maar momenteel maak ik alleen zelf muziek thuis met synthesizers. Ik maak synthesizermuziek (electronische muziek zoals dat heet), maar ook (psy/goa)-trance en andere vage vormen van trance-achtige muziek.

Synthesizer muziek (EM) maak ik nu sinds 1993, toen ik begon onder de naam VOID. Het eerste album bracht ik uit in 1997 en pas in 2008 heb ik mijn 2e album afgerond. De stijl is een mix tussen Berliner Schüle en Dark Ambient of iets dergelijks.

Daarnaast ben ik trance en psy-trance gaan maken onder de naam eXile, maar het is er (nog) niet van gekomen om echt een album te maken.

De band waar ik het langste in gespeeld heb heette Nangyala, wat ooit begon als een symfonische rockband, maar uiteindelijk moderner werd en steeds meer verschillende invloeden kreeg van o.a. trance. Deze band heeft bestaan van 1995 t/m 2001.

Een bijzonder project waar ik aan heb deelgenomen is Pink project, een Pink Floyd cover project dat inmiddels is uitgegroeid tot Nederlands bekendste (en volgens velen beste) Pink Floyd coverband. Ik heb er in gespeeld van 1993 t/m 1998 en vooral het concert op de Markt in Delft voor 10.000 toeschouwers was heel bijzonder om mee te maken.Pink Project