Welkom op de website van

Danyo Romijn
Ik ben geboren op 14 Mei 1970 in Den Haag en ik woon nog steeds in Den Haag. Ik heb een dochter die Patricia Romijn heet en is geboren op 5 Oktober 2005, ook in Den Haag. Sinds 2009 ben ik gescheiden en heb voor een deel de zorg voor mijn dochtertje.

Mijn beroep is al sinds 1996 software/webapplicatie-ontwikkelaar, maar heb ook ervaring met applicatiebeheer en change management. Recent heb ik project management opleidingen gevolgd. Naast mijn werk ben ik ook hobbymatig bezig geweest met website ontwikkeling, maar dit heeft ook geleid tot het opzetten van een klein eigen bedrijfje in hotelreserveringen waar ik inmiddels weer mee gestopt ben.

Naast websites maken zijn reizen, muziek en fotografie mijn favoriete bezigheden. Wat reizen betreft heb ik vooral veel in Europa gereisd, maar ben ik ook in India, Nepal, Cuba, Aruba en Curaçao geweest. Het fotograferen doe ik vooral tijdens het reizen, maar ook in de natuur of van mijn dochtertje. Al jaren ben ik met muziek bezig, zowel als luisteraar, maar heb ik ook jaren in bands en projecten gespeeld en maak ik nu thuis muziek met synthesizers.

Favoriete muziek: synthesizermuziek, (psy/goa-)trance, psychedelische rock.
Favoriete films: fantasy, science fiction, thrillers.
Favoriete comedies: Red Dwarf, Blackadder, the Young Ones.
Favoriete boeken: fantasy, science fiction, reisboeken.
Favoriet eten: Italiaans, Indiaas, Thais, Indonesisch, Japans, Mexicaans.
Favoriet drinken: koffie (melk/suiker), jus d'orange, wijn (rood/wit), donker of wit bier.
Favoriet huisdier: kat (maar heb ik niet op dit moment).
Favoriete kleur: blauw, rood, zwart.

Mocht je contact willen opnemen via e-mail, stuur dan een mail naar info (at) danyo (dot) nl waarbij at vervangen moet worden door apestaartje (@) en dot door een punt (.) maar dat spreekt voor zich. Ik heb dit zo cryptisch omschreven om spam (junk mail) te voorkomen.